ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ МАШИНИ
ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ГРЕЈАЧИ

Ние нудиме дигитално контролирани машини за спирално виткање. Главни елементи се:

  • носач низ кој може да помине елементот кога машината се користи за создавање на спирален елемент со долг централен крак.
  • производство на конусни елементи
  • подесување на главата за виткање со носачите во смисол на висината (носачи со мал или голем дијаметар се поставуваат електронски нагоре или надолу со што нема потреба од рачно подесување)

Оваа машина е дизајнирана така да може да ги комбинира дигиталната контрола со софтверот и алатите со што се зголемува разноврсноста на спирални елементи.

Назад

 
 

Контакт

Е-пошта:
Е-пошта:
Телефон Битола:
+389 (0) 47 203 330
Телефон Скопје:
+389 (0)2 3298 130,
 
+389 (0) 2 3225 230
Факс / Тел:
+389 (0) 47 203 900
Мобилен:
+389 (0) 70 237 108