ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ МАШИНИ
ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ГРЕЈАЧИ

Нашите машини за сечење на цевки и шипки потполно одговараат на потребите во индустријата за сечење на прави цевки до потребната должина. Нашето совршенство во сечење на цевки ги нагласува вредностите и филозофијата на Кантал Македонија. Со мешање на десетлетија на искуство и нови технологии ги доведовме нашите машини до совршенство.

Оваа направа е најпогодна за мали до средни производни количини.

Ние нудиме две технологии кај нашите рачни машини за сечење на цевки и тоа:

  • систем на биговање до кинење
  • систем на хидраулична гилотина

Назад

 
 

Контакт

Е-пошта:
Е-пошта:
Телефон Битола:
+389 (0) 47 203 330
Телефон Скопје:
+389 (0)2 3298 130,
 
+389 (0) 2 3225 230
Факс / Тел:
+389 (0) 47 203 900
Мобилен:
+389 (0) 70 237 108