HIGH QUALITY MACHINES
FOR HEATING ELEMENTS PRODUCTION

Ова се специјални машини за полнење со MgO на кертриџи со висока снага (отпорниот елемент е заобиколен од ќерамичко јадро).

Дизајнирани се да одговараат на различни должини на цевки и специјални апликации како елементи со двојна изолација.

Иако се испорачуваат за еден дијаметар, може да се постигне голем дијапазон на дијаметри со замена на „чешелот“ за тресење.

Назад

 
 

Contact us

E-mail:
Telehone Bitola:
+389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje:
+389 (0)2 3298 130,
 
+389 (0) 2 3225 230
Fax / Tel:
+389 (0) 47 203 900
Mobile:
+389 (0) 70 237 108