ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ МАШИНИ
ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ГРЕЈАЧИ

Ние сме на врвот на понудувачи на машини за сечење на цевки од не'рѓосувачки челик во котур. Специјализираната палета на вакви машини е развиена така што да поддржува калем за цевки, кој во зависност од потребите на корисникот е достапен во повеќе варијанти.

Нашите специјални решенија за сечење на цевки од котур се составени од систем на влечење (гасеница), систем за брза калибрација, ротирачки исправувач, „сечи на должина во движење“ систем или „тргни-застани“ систем. Нашите системи за сечење ги испорачуваме во неколку варијанти во зависност од побарувањата на клиентите.

Назад

 
 

Контакт

Е-пошта:
Е-пошта:
Телефон Битола:
+389 (0) 47 203 330
Телефон Скопје:
+389 (0)2 3298 130,
 
+389 (0) 2 3225 230
Факс / Тел:
+389 (0) 47 203 900
Мобилен:
+389 (0) 70 237 108