ЗА НАС

НАШАТА ФИЛОЗОФИЈА

Со текот на годините, Електролукс Битола ја зголеми својата специјализација во креирање на опрема за производство на грејачи, која денес е под брендот Кантал Македонија. Ние сме сигурен партнер за компаниите кои сакаат да останат конкурентни на овој растечки и брзо менувачки пазар.

Искусниот персонал на Електролукс Битола (Кантал Македонија) е во можност да ги води потенцијалните клиенти во нивните сопствени уникатни проекти. За време на фазата на дизајнирање на машината, ние посветуваме големо внимание на нафатноста на производот, како и неговото производство, стабилност и возможност за повторно креирање. Заедно со секој соодветен чекор на производствениот процес, ние разговараме со клиентот за потребните карактеристики на дадената машина и предлагаме релевантни прилагодени системи.

Долго време сме почитувани за нашето искуство во индустриска автоматизација. Крајната цел на Електролукс Битола (Кантал Македонија) е унапредување на врската помеѓу технологија и човечката интеракција, правејќи ја машината побрза и поефикасна. Ние веруваме во индустријата за изработка на паметни решенија за нова генерација на меѓусебно поврзани машини.

 
 

Контакт

Е-пошта:
Е-пошта:
Телефон Битола:
+389 (0) 47 203 330
Телефон Скопје:
+389 (0)2 3298 130,
 
+389 (0) 2 3225 230
Факс / Тел:
+389 (0) 47 203 900
Мобилен:
+389 (0) 70 237 108