ЗА НАС

НАШАТА ПРИКАЗНА

Нашата заложба за иновации во производството на грејачи започна пред скоро 40 години, кога Електролукс Битола беше основана од г. Димче Палензо. На почетокот, компанијата произведуваше само грејачи. Во текот на следните децении, започнавме и производство на машини за производство на овие грејачи. Овие машини беа прилично едноставни во претходните фази, ограничени само на стандардни модели, но сепак еволуиравме во производство на низа специјализирани машини што можат да се користат за многу нови апликации.

Нашата долговечност во индустријата сигурно може да биде поврзана со храброста на г. Палензо директно да се соочи со раните предизвици што се појавија кај оваа брзо менувачка индустрија и да истраеме доволно долго за да создадеме технолошки достигнувања со неговата компанија.

 

 
 

Контакт

Е-пошта:
Е-пошта:
Телефон Битола:
+389 (0) 47 203 330
Телефон Скопје:
+389 (0)2 3298 130,
 
+389 (0) 2 3225 230
Факс / Тел:
+389 (0) 47 203 900
Мобилен:
+389 (0) 70 237 108