HIGH TEMPERATURE
AND RESISTANCE MATERIAL

Ние нудиме широк спектар на машини за свиткување на грејни елементи со срма. Овие модели се погодни за мали производни количини и поседуваат широк спектар на форми и дијаметри како за стандардни грејни елементи така и за елементи со срма. Елементите се поставуваат рачно на местото за свиткување.

Машината за свиткување на грејни елементи со срма претставува совршена мешавина од ефективна цена, перформанси и флексибилност за да одговорат на потребите при производсто на мали до средни количини на грејни елементи. Аголот на свиткување и другите параметри се програмираат од операторот рачно во оперативниот систем и се зачувуваат директно на машината.

Лесниот кориснички интерфејс со широк спектар на функции овозможува подесување според современите стандарди во производството на грејни елементи со срма со помош на оваа машина. Операторот може да ја промени формата, должината, радиусот на свиткување, дијаметарот и типот на грејниот елемент дали тој ќе биде стандарден или со срма.

Назад

 
 

Contact us

E-mail:
Telehone Bitola:
+389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje:
+389 (0)2 3298 130,
 
+389 (0) 2 3225 230
Fax / Tel:
+389 (0) 47 203 900
Mobile:
+389 (0) 70 237 108